Despre noi

ZÂMBETE CU JUCĂRIINe place să credem că zâmbetul unui copil e expresia cea mai pură și inocentă a fericirii. Un simplu zâmbet de copil este cât o lume... el încălzește sufletul și topește de bucurie inima. Noi am adunat toate zâmbetele din lumea asta și le-am transpus în ceea ce iubesc copiii cel mai mult: jucăriile.

 

Iar de azi, website-ul ZÂMBETE CU JUCĂRII este a doua ta casă. Casa în care fericirea e pretutindeni, iar aceasta nu depinde de nimic, decât de zâmbetul micuțului tău. Alege-i jucăria preferată și nu ezita să-i oferi un zâmbet.

 

 

Jucăriile noastre sunt realizate cu drag și cu bucurie, gândindu-ne la fiecare copil din lumea asta. Ne-am gândit cât de fericiți eram noi în copilărie, atunci când ne jucam. Ne-am gândit câte am învățat și ce frumos și armonios am crescut printre jucării și jocuri ale copilăriei.

 

Toate acele gânduri și sentimente, dorim să le retrăim la nesfârșit. Iar acest lucru se întâmplă odată cu fiecare jucărie nouă introdusă în gama noastră. Iar acum ai oportunitatea să-i oferi și copilului tău o clipă de fericire și un zâmbet pur.

 

Cumpără-i o jucărie numai a lui!